Les nines de nusos

Les nines de nusos sorgeixen de la pedagogia Waldorf . Són les primers joguines que pot tenir un nadó. Fetes de roba i emplenades de llana natural d’ovella es converteixen en el millor acompanyant en el bressol. Tenir la nina a prop els hi pot donar confiança i seguretat. Si s’impregna amb la olor de la mare, amb la seva olor natural o el seu perfum, encara donarà més confort.

milanta140310_016

 

 

 

 

 

 

La nina és la imatge de l’home, i per això es per a tot esser humà en desenvolupament, la joguina que reflexa i estimula mes que cap altre en la seva fantasia, el seu propi creixement.

Quan els nens entren en el món simbòlic, imitador una nina de nusos i roba, poc definida,  més que ninguna altra cosa ja que, qualsevol percepció humana pot veure’s reflectida de manera viva i canviant en la nina.  Les joguines com més inacabades més espai deixarem per a que s’estimuli la fantasia i imaginació en l’infant.

També hem de tenir en compte que les forces imitadores són molt importants en els primers anys de vida, per això si la mare al comprendre  el valor de la nina de nusos crea una veritable relació amb aquesta, el nen també la podrà imitar, i crear així un vincle amb la seva nina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>