Tres postures

És un mòdul de forma abstracta, petites dimensions, fet amb fusta massissa, totalment adequat per quan l’infant inicia el desplaçament lliure. Pat Sullivan – Auburn Tigers Jerseys El “tres postures” dóna resposta a les capacitats PSICOMOTRIUS dels infants des que comencen a desplaçar-se rastrejant, gatejant i després, a peu dret. Canotte Memphis Grizzlies SONY DSC Com que és un mòdul consistent pels materials dels que està fet i equilibrat per la forma, es manté estable i per tant, permet que els infants s’hi agafin, s’incorporin descobrint la verticalitat, i es mantinguin drets i segurs. nike air zoom pegasus 32 hombre A poc a poc, el van rodejant i posteriorment s’hi enfilen.

  • NIKE AIR ZOOM VOMERO 11
  • Un cop dalt, proven diverses postures i una d’elles és la d’asseure’s, descoberta per la que mostren satisfacció d’haver-ho aconseguit sense l’ajut de l’adult.

  • Mens Nike Air Max Flyknit
  • Les diverses cares que pot mostrar el “tres postures” segons el situï l’adult a l’abast de l’infant, permeten als seus ulls diverses formes i perspectives per anar descobrint amb la mirada, el tacte i amb l’abordatge amb tot el cos. Canotte Miami Heat En els espais per a infants, l’adult pot proposar els “tres postures” distribuïts de diverses maneres: agrupats, separats, combinats amb altres elements psicomotrius, tapats amb roba, folrats amb papers, etc. Fjallraven Kanken Sverige etc., de forma que, amb el pas del temps, ofereixin als infants noves descobertes en el seu entorn de joc. Jordan 11 Pre-School SONY DSC Quan els infants ja poden asseure’s per als àpats, el “tres postures” pot esdevenir l’element per asseure’s anterior a la cadireta o be al tamboret, afiançant així la postura d’assegut, aconseguida per ell mateix. D’aquesta manera, avança en la seva autonomia, i a més, l’adult no l’ha d’asseure a partir d’alçar-lo en braços (desgast físic de l’adult). Tennis Nike La taula adequada per a iniciar l’autonomia de l’infant en els àpats, convé que sigui de 35 cm d’alçada, per aconseguir una bona postura ergonòmica per a les diferents alçades de la major part d’infants d’aquesta edat.

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

    Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>