PROPOSTA FORMATIVA:

METODOLOGIES

La formació la impartirem dos professionals que ens complementarem per exposar, observar  i dinamitzar.

Nosaltres creiem que la millor manera d’aprendre és la reflexió que arriba des de la pràctica generada per l’experiència viscuda. En aquest sentit pensem que un taller practico reflexiu, on el cos entra en joc i es genera una conversa pot ser la manera més eficaç de produir un aprenentatge col·lectiu.

La metodologia està al servei dels continguts i per tant serà flexible en funció de les necessitats de cada projecte educatiu, de cada adult i/ o de cada grup. En definitiva nostra proposta és un treball de recerca experiencial i sistèmic.

Ens basem en:

- En un model didàctic obert i interactiu: teoria i pràctica amb diferents materials didàctics i dinàmiques corporals i relacionals.
- En un ambient d'autoconfiança podrem anar recuperat el propi saber, aprenent a qüestionar i reflexionar
- Espais de comunicació per explorar la construcció social de la realitat, els condicionants culturals i del llenguatge, la incidència de l'antropologia de la maternitat, etc...

Totes les sessions son vivencials incorporant dinàmiques individuals i grupals, amb diferents materials didàctics de suport  tant audiovisuals com escrits i lúdics.

Temporització

 La temporització i la periodicitat  es defineix a mida en funció de les necessitats de cada  centre educatiu

- Les  sessions son de tres hores de durada (aproximadament). El nombre de sessions  i  el format s’estructurarà en funció de cada demanda i dels continguts a treballar.
- La periodicitat pot ser  setmanal, quinzenal, mensual,  o trimestral.

La formació que oferim pot ser adaptada a les necessitats de les mestres i educadores. Tant pel que fa a la durada com a el contingut.


Cataleg Milanta 2018 pdf
www.leonardome.com

Carret

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Taxa
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Carret Ho compro

  Carret

  Cap producte

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Taxa
  0,00 € Total

  Els preus són amb impostos inclosos

  Carret Ho compro