EDUCAR LA MIRADA

FACILITADORS PEDAGÒGICS:


Mercedes  González Minguillón

Mercedes és Diplomada en Magisteri per la UAM (1986) i habilitada com a Educadora Social al CEESC (1999) és Llicenciada en Antropologia (1997-2006) i Master en Medicació per la URV (2008-2009). També es Educadora de Massatge Infantil per AEMI (2001), tiene nivell Practitioner PNL (2012) i formació en Pedagogía Sistèmica per l’institut BETH (2014-2015).

Va ser sòcia cofundadora de la Cooperativa d'Educació Social CREA (1996-2002). Disenyadora i Coordinadora de programes de formació per mestres i educadors socials (ICE), i especialitzada en l'atenció individualitzada a famílies amb l’IMSST. Va ser orientadora educativa i educadora al Centre d'Acollida Llar Llevant a Tarragona (2002-2008) on va  aprofundir en el treball de vinculació maternofilial, així com en l'observació i exploració del joc i els aprenentatges primerencs amb nadons de0 a 3 anys. En els últims 7 anys ha treballat com a membre de diferents grup de recercan etnogràfica a la URV i com a docent de cursos de Fotografia Participativa. Ha realitzat treballs d'investigació, exposicions, cursos, seminaris i xerrades relacionades amb Educació Conscient i la Mirada Antropològica, utilitzant la fotografia i el video com a eina d’observació i recerca (des de 2008 fins l’actualitat).

Ofereix el seu treball d’orientadora i facilitadora a entitats públiques i privades, centres formatius, centres de recursos, escoles infantils, espais familiars i d’altres, des del seu propi projecte AmaTerraCriança. www.amaterracrianza.com

 

Guillermo Gorostiza Vidal

Guillermo és Psicòleg per la Universitat de La Laguna (Tenerife 1982), és Psicomotricista per l’Escola d’Expressió i Psicomotricitat de Barcelona (1988) i Diplomat en Pedagogia Sistèmica per l’Institut Gestalt de Barcelona (2006).

Des de 1978 es dedica a treballar per a la infància i adolescència als àmbits preventiu, educatiu i terapèutic. Entre el 1992 i 1997 va ser director de La Nau Espai de Psicomotricitat a Barcelona on va desenvolupar la pràctica psicomotriu amb els més petits amb un adult de referència.

Ha estat professor col·laborador a la Universitats de La Laguna, Blanquerna i UB impartint cursos de Psicomotricitat, Desenvolupament Infantil i Pedagogia Sistèmica. Pertany a la Xarxa de Grups Pedagogia Sistèmica.  És membre actiu de AHIGE (Homes per la Igualtat de Gènere)  Col·labora amb grups d’homes per a la reflexió de les Noves Masculinitats.

Ha treballat des de fa quinze anys als Equips d’Orientació Psicopedagògica (EAP) del Departament d’Ensenyament. Ha estat referent de Coeducació en el districte escolar de Gràcia i referent per a TDAH. Actualment treballa al CEB.

 


Cataleg Milanta 2018 pdf
www.leonardome.com

Carret

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Taxa
0,00 € Total

Els preus són amb impostos inclosos

Carret Ho compro

  Carret

  Cap producte

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Taxa
  0,00 € Total

  Els preus són amb impostos inclosos

  Carret Ho compro