Cart  

No products

0,00 € Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Carret Ho compro

Qui som?

Sóm un equip que creiem en les capacitats de l’infant per desenvolupar-se i pensem que com a adults només ens cal estar atents a les seves inquietuds per tal que s’esdevingui la màgia del creixement. Les nostres propostes no volen conduir, sinó acompanyar, no volen limitar, sinó obrir possibilitats. Son propostes concebudes per afavorir el seu impuls natural cap a la descoberta i per promoure l’autonomia en el joc.

L’elaboració dels nostres productes parteix sempre del criteri de la proximitat, vetllant per una producció local i artesana, que doni oportunitats al nostre territori, que garanteixi el preu just per a tothom i que sigui respectuosa amb el medi ambient.

La naturalesa i filosofia del nostre projecte fa que imaginem, inventem i dissenyem solucions per a tots i cada un dels casos que se’ns proposen!

Milanta és una mirada vers la infància. És una manera d’entendre les criatures i el seu desenvolupament. És un retorn cap a la naturalesa, cap a les seves formes senzilles i la seva riquesa sensorial. Milanta és una proposta, una eina per a l’acompanyant. És un possible camí per oferir a l’infant que, a les seves mans, es convertirà en un espai infinit de possibilitats.

Milanta és una manera de fer volar la imaginació. 

Ens envoltem de gent brillant que ens assessora, ens inspira, ens corregeix, ens anima...

Treballem colze a colze amb les mestres de moltes de les escoles bressol que visitem. Elles ens orienten, ens corregeixen, ens donen idees i ens animen a tirar-les endavant... Sense elles Milanta no tindria sentit i estaria mancada de la necessària visió de la quotidianitat de l’infant i del centre educatiu.

Som responsables de la producció de les estructures de joc  i productes dels artesans locals amb els qui treballem. Per això, ens fem càrrec del manteniment i les reparacions eventuals que siguin necessàries.

Ens encanta rebre els vostres suggeriments i trobar les solucions a les vostres necessitats: buscant, dissenyant i construint el que vosaltres imagineu. Parleu amb nosaltres!

Que fem?

Proposem materials que per les seves característiques (durs o tous) faciliten i conviden al joc sensoriomotriu d’equilibris i desequilibris, de salts i de caigudes, materials que possibiliten als infants enfilarse, pujar, baixar, arrossegar, arrossegar-se, i transformar l’espai segons la seva imaginació. Objectes que propicien el joc lliure i que conviden a explorar els propis recursos de moviment.

El joc i el moviment són les activitats espontànies i naturals de la infància. L’experimentació, la creativitat, la imaginació, són signes de salut i són el mitjà a través del qual els infants s’expressen, es relacionen, coneixen i descobreixen els propis recursos i el món que els envolta.

Les criatures podran gaudir plenament d’aquestes propostes sempre que l’adult que acompanyi el joc les ofereixi dins un marc de seguretat i presència atenta.

Com ho fem?

Creiem en la producció local i el més artesanal possible, i treballem amb aquest criteri en la majoria dels casos: coneixem els artesans, col·laborem amb ells per promoure la seva feina i els productes de qualitat. Estem convençuts que la seva feina i la nostra preserven les oportunitats del territori, les feines creatives i la força recíproca que obtenim treballant junts. Aquesta opció no és la més econòmica possible, al contrari. Comparativament amb productes semblants d’altres procedències, a Milanta oferim materials de preu més elevat, però també de major qualitat, solidesa i durabilitat. Creiem que aquesta diferència està plena de valor, i que també es percep en el producte final.

La nostra oficina es troba a Barcelona, però treballem amb col·laboradors per aconseguir i elaborar els millors resultats de tot el territori català.

On som?