Com ho fem?

L’elaboració dels nostres productes parteix sempre del criteri de la proximitat, vetllant per una producció local i artesana, que doni oportunitats al nostre territori, que garanteixi el preu just per a tothom i que sigui respectuosa amb el medi ambient.

La naturalesa i filosofia del nostre projecte fa que imaginem, inventem i dissenyem solucions per a tots i cada un dels casos que se’ns proposen!


Milanta és una mirada vers la infància. És una manera d’entendre les criatures i el seu desenvolupament. És un retorn cap a la naturalesa, cap a les seves formes senzilles i la seva riquesa sensorial. Milanta és una proposta, una eina per a l’acompanyant. És un possible camí per oferir a l’infant que, a les seves mans, es convertirà en un espai infinit de possibilitats.

transformacio-milanta

Milanta és una manera de fer volar la imaginació.

Som responsables de la producció de les estructures de joc  i productes dels artesans locals amb els qui treballem. Per això, ens fem càrrec del manteniment i les reparacions eventuals que siguin necessàries.

Ens encanta rebre els vostres suggeriments i trobar les solucions a les vostres necessitats: buscant, dissenyant i construint el que vosaltres imagineu. Parleu amb nosaltres!

Com que creiem en la producció local i el més artesanal possible, i treballem amb aquest criteri en la majoria dels casos: coneixem els artesans, col·laborem amb ells per promoure la seva feina i els productes de qualitat. Estem convençuts que la seva feina i la nostra preserven les oportunitats del territori, les feines creatives i la força recíproca que obtenim treballant junts. Aquesta opció no és la més econòmica possible, al contrari. Comparativament amb productes semblants d’altres procedències, a Milanta oferim materials de preu més elevat, però també de major qualitat, solidesa i durabilitat. Creiem que aquesta diferència està plena de valor, i que també es percep en el producte final.

On som?

Qui som? - Disseny de Patis