QUÈ OFERIM

Disseny i muntatge de racons verds, per l'aprenentatge, l'experimentació i el recolliment.

disseny de patis Milanta

El pati és un espai capaç de desenvolupar múltiples dimensions. Dimensions que van des d'allò individual fins allò col•lectiu /  des del que és individual fins al que és col•lectiu / des del fet individual fins al fet col•lectiu  i que connecten l'espai, el joc i el moviment amb la descoberta del món, tant social com físic. Una bona conceptualització, utilització i organització, ens pot ajudar a reforçar i potenciar elements claus pel desenvolupament cognitiu i els processos d'aprenentatge.

Ens proposem anar una mica més enllà de plantar i cultivar plantes, ens agradaria que la mateixa comunitat donés valor a la necessitat de connectar amb la naturalesa, encara que sigui a partir de petites intervencions en els entorns que habitem diàriament.

Una forma d'apropar la natura a l'escola pot ser organitzar el seu espai exterior perquè esdevingui un entorn acollidor utilitzant elements i materials naturals. Poden ser alhora espais d'aprenentatge, d'esbarjo, de reunió, de reflexió, de gaudi pels sentits,

Enriquir l'espai amb vegetació creant diferents ambients, generar desnivells, delimitar espais amb troncs, pedres, parterres, jardineres... Diversificar els paviments utilitzant sorres, graves o fusta.