D’on neix Milanta?

  • De la reflexió que els nostres infants viuen immersos en temps ràpids i en espais reduïts, envoltats d'abundància de materials i d’estímuls que ni satisfan, ni supleixen la seva necessitat vital d’exploració, de creació i d’investigació personal.
  • De la mirada a les noves habilitats, competències i capacitats personals cada dia més necessàries: creativitat, habilitat per pensar de noves maneres, capacitat de canvi, d’iniciativa i d’emprenedoria, etc
  • De l’interès per revaloritzar materials resultants de la fabricació i el tractament de productes industrials, donar-los una nova utilitat i sentit. L’explotació de les seves possibilitats d’experimentació i aprenentatge, en mans dels infants: un repte interessant social i pedagògicament.

Què fem?

  • Materials creatius per l'educació pensats i construïts a partir de les necessitats reals. Tot ho fem a mida i si no existeix res semblant ens ho inventem entre totes.

rotllana troncs milanta

Accedir a:

 Disseny de Patis

  • A Milanta volem aportar materials i recursos al servei de la creativitat, la imaginació, l’habilitat i l’experimentació dels infants.
  • Els destinataris, doncs, són els mateixos infants, per mitjà d’educadors i dels mateixos pares i mares. Ens proposem desenvolupar una sòlida oferta de productes i alhora una xarxa de contactes i col·laboracions en favor del desenvolupament infantil.
  • A Milanta som responsables de la producció de les estructures de joc  i productes dels artesans locals amb els qui treballem. Per això, ens fem càrrec del manteniment i les reparacions eventuals que siguin necessàries.
  • A Milanta ens encanta rebre els vostres suggeriments i trobar les solucions a les vostres necessitats: buscant, dissenyant i construint el que vosaltres imagineu. Parleu amb nosaltres!

Tots els nostres objectes i materials tenen una gran diversitat de possibilitats. Totes elles han d’estar subjectes a la responsabilitat dels adults: famílies, educadors i altres professionals, han de valorar en cada cas la idoneïtat dels productes, segons l’edat, els usos i les característiques dels infants als que van destinats.

Des de Milanta us proposem i aconsellem una observació activa que permeti a les criatures, el desenvolupament d'un joc segur.

Una de les certeses que se'ns plantegen és la necessitat de naturalitzar els entorns infantils. És de vital importància la necessitat viure rodejats de verd. Alguns estudis demostren que créixer en entorns més naturals disminueix el risc de desenvolupar trastorns mentals i estimula l'aprenentage i l'experimentació. La natura també forma part del mobiliari que estructura l'espai i l'enriqueix exponencialment.

Ens assessorem amb experts per saber quines són les plantes que millor s'adapten als centres educatius, tant per a interiors com per a exteriors. Us podem assessorar i us les podem proveir.

Com ho fem? - Qui som?