Preguntes freqüents

Necessites ajuda?

Aquí trobaràs algunes de les preguntes més habituals que pots tenir durant el procés de compra, amb algunes orientacions útils. També pots contactar amb nosaltres al telèfon  680799693 o bé a milanta@milanta.net.

Comandes

Com puc fer una comanda?

Si no vols fer la teva comanda per internet ens pots escriure a milanta@milanta.net o bé pots trucar-nos al telèfon 680799693

Si vols fer-la per internet, quan trobes l'article que busques, clica a Compra i s'afegirà a La Teva Cistella. Repeteix aquesta operació cada vegada que triis un producte, i després accedeix a La Teva Cistella per veure els articles, les quantitats i els preus. Per confirmar la teva comanda, clica a Tanca la comanda i omple el formulari de Dades Personals i la Opció de Pagament per poder-la tramitar. Veuràs la Confirmació de Comanda i també rebràs un correu amb els detalls necessaris. Quan ja hagis fet una primera compra amb nosaltres, només et caldrà introduir el teu correu electrònic i la contrasenya, perquè ja et coneixem i disposem de les teves dades personals.

Com puc modificar la quantitat de productes a la meva comanda?

Accedint a La Meva Cistella pots veure els articles, quantitats i preus de la teva comanda en curs. A cada producte tens la opció de clicar Esborra i d'ampliar o reduïr la quantitat d'unitats demanades. Mitjançant el botó Vull seguir Comprant pots tornar a la botiga i afegir nous productes a la teva comanda.

Com puc saber si la comanda s'ha tramitat correctament?

En acabar el teu procés de compra, veuràs a la pantalla la Confirmació de Comanda amb la informació detallada de productes, preus i dades de tramesa. Et recomanem que guardis o imprimeixis aquesta informació sobre la teva compra. També rebràs un correu electrònic de Confirmació de Comanda que demostra que nosaltres l'hem rebut i tramitat; si no reps aquest correu, posa't en contacte amb nosaltres.

Tramesa

Quan rebré la meva comanda?

Si disposem de l'article en estoc, depenen de la comanda, l'entrega es fa per missatgeria en la modalitat de paqueteria, també en servei de Correus en 48-72 hores, o nosaltres personalment de portar-te el material.

Per garantir la tramesa en aquestes condicions, és imprescindible que les dades d'enviament siguin correctes i que disposem d'un telèfon de contacte disponible.

Puc modificar les meves dades de tramesa després d'haver fet la comanda?

Quan la teva comanda ja ha estat enviada, no podem modificar-ne l’adreça d’enviament. En cas que no puguis rebre el paquet a l’adreça donada, el servei de missatgeria hi deixa un avís perquè puguis contactar-hi i acordar una nova data o la recollida a la seva oficina.

Tot i així, a Milanta treballem de persona a persona. Per tant, si durant el procés et sorgeig qualsevol canvi o imprevist, no dubtis a trucar-nos, intentarem adaptar-nos a les teves necessitant tant com ens sigui possible!

Puc saber les despeses de tramesa abans de comprar?

Durant el teu procés de compra, pots veure a La Teva Cistella els imports dels productes i també el cost de la tramesa, abans del valor total de la teva comanda.

Els nostres enviaments són gratuïts a partir dels 100 € per tot el territori de l’Estat Espanyol (excepte Illes Balears i Canàries). Si no arriba a 100 € el cost de transport es 6 € (IVA inclos).

I si no sóc a casa quan arriba el paquet?

El missatger et deixa un avís perquè contactis amb la missatgeria i acordeu un nou horari de lliurament. Si després de dos intents, el paquet no ha pogut ser lliurat, retorna a les nostres oficines i caldrà que abonis un nou enviament.

Devolució

Puc cancel·lar una comanda?

Sí, sempre que no hagi sortit encara del nostre magatzem. El servei de missatgeria ens recull les comandes diàriament per a poder-les lliurar en el termini que hagis sol·licitat, de manera que podem acceptar cancel·lacions només mentre encara tenim la teva comanda nosaltres.

Puc retornar un producte quan ja l'he rebut? Com puc fer-ho?

Sí, pots retornar-nos un article durant els següents 15 dies després d'haver-lo rebut. Només cal que ens contactis primer, trucant-nos al 680799693 o per correu al milanta@milanta.net , i que ens l’enviïs amb l'embalatge original, garantint-ne el bon estat.

Com i quan rebré el meu reemborsament en cas de devolució?

Quan nosaltres rebem l'article retornat i puguem comprovar-ne el bon estat, et retornem el seu import fent un ingrés al número de compte que ens facilitis.

Pagament

És segur per mi comprar on-line? 

Les compres que facis a la nostra web són completament segures: les teves dades personals i bancàries queden protegides i no són accessibles a persones no autoritzades en cap moment del procés. També pots triar les modalitats de pagament per transferència o les que acordem.