Qui hi ha darrere de Milanta

A Milanta ens envoltem de gent brillant que ens assessora, ens inspira, ens corregeix, ens anima...

 

Disposem d’un consell assessor, Les sàvies de Milanta, que valida pedagògicament i tècnicament les nostres propostes. Aquest grup està format per, la Laia Artigal, l’Anna Nieto, la Glòria Vives, la Gisel·la Felipe, la Sílvia Bosch i la Beatriz Hernández.

 

A més, treballem colze a colze amb les mestres de moltes de les escoles bressol que visitem. Elles ens orienten, ens corregeixen, ens donen idees i ens animen a tirar-les endavant... Sense elles Milanta no tindria sentit i estaria mancada de la necessària visió de la quotidianitat de l’infant i del centre educatiu.

 

Una de les línies en les quals estem treballant amb força és en la concepció i articulació dels espais exteriors, entenent que hem de fer dels patis no només un lloc d’esbarjo sinó un espai que possibiliti també la descoberta i les trobades educatives.

Per això hem format un equip que incorpora alguns membres externs i que es dedica únicament i exclusivament a l’estudi, el disseny i la realització de projectes de pati per a totes les escoles que ens ho demanen.

Ens agrada molt rebre les indicacions, observacions i crítiques de dos grans savis en la matèria, la Carme Cols i en Pitu Fernández, mestres i fundadors del projecte El Safareig. Sense ells, Milanta estaria mancada de la dosi necessària de natura.

Aquest equip disposa de la visió tècnica de dues persones que, captant a la perfecció l’essència de Milanta, estudien, per a cada centre el tipus de proposta que millor s’adapta a la seva realitat. Són en Marc Verdés, arquitecte i paisatgista, i l’Albert Navalpotro, estudiant del quartcurs d’arquitectura.

 

A més a més, actualment, Milanta compta amb les col·laboracions de Jordi Benito,  un fuster que treballa al seu mas del Montseny, de manera artesanal i única, amb una passió poc freqüent per la fusta i una altíssima qualitat en cada peça -www.elcortes.cat-; del David Lain, un artista titellaire dels més veterans i personals del nostre país, gran amic i col·laborador que ens acull, ens ajuda i ens fa companyia -www.estenedor.com-; del Guillem Alborch, un jove dissenyador, realitzador de projectes audiovisuals, animador 3D, programador, desenvolupador web, desenvolupador d'aplicacions mòbils -www.alborch.com-; i del Pere, de Fons Gràfic, l’estudi de disseny des d’on ens porten tota la nostra imatge i ens ajuden de manera pacient sempre que hem d’editar un nou catàleg.

 

Agraïments a www.pointrentalcars.com per la cessió de flota en moments d'alt volum de feina.

  

 

 

Engegar Milanta fou possible gràcies a:

 

La Mar Cots és experta en coach digitalsocial media i xarxes socials; és responsable de projectes i formació de Ciberteka -www.ciberteka.net-.

L’Anna Ortiz és redactora i editora de continguts, especialitzada en maternitat, criança i petita infància. Fou responsable de generar textos, comunicacions i complicitats amb Milanta.

Wassabi és l’estudi de disseny i comunicació que ens va donar estructura formal al projecte. Està format per un equip jove i apassionat, especialitzat en disseny de marca i de producte.www.wassabi.es 

El Pep Herrero, magnífic fotògraf i amic, fou qui posà llum i color allà on hi havia grisos i ombres.

La Claudia i el David, són els perfectes habitants de Milanta, i els principals inspiradors de tot plegat: "70, 80, 90 i Milanta"...

 

I alguns mes dels nostres micro-mecenes via "goteo"

Cristóbal, Eva María Fernández Herrero, Enric Senabre, Eva Bellart, Jordi Bondia, Manuela Rubio,  Nuria Montolio, Anna Salido Alborch, Rosa Cabré, Tipi, Aniol, Annabinna, Anna Duch, Anna Nieto, Anna Cabre, Cal Pesol, Carina Leiva, Carles Alonso, Carolina, Dani García Blanco, Daniel Fornaguera, Dolors Sánchez, Dracnou, Elena Morata, Marc, Mar, Isabel, Josu Plazaola, José A. Marín,  Laia Artigal, Lourdes Molina, Ludojoc, Manel López Cana, Maria Batet, Maria Carme Dot, Maria Josep Vargas, Maria, Maribel, Marta Cots Sastre, Mercè Alborch, Maria Flores Piedra, Montse Rebull, Nuria Boquet, Núria Font Puig, Olga V, Pep, Dani Perea, Ana, J.M. Planas, Rosa, Montse, Santi Mauleon, Susana, Víctor Font, Marta Truñó, José Luis Escorihuela, Yolanda Nieto.