Documentació d'interès

Aquí trobaràs una selecció de pdfs que contenen informació útil per als nostres visitants. Aquesta documentació està dissenyada per ajudar-te en la renaturalització dels teus patis, proporcionant-te recursos i orientació per aconseguir un entorn verd i sostenible. Exploreu aquest llistat de documentació per obtenir consells pràctics, guies de plantació, informació sobre la conservació de la biodiversitat i molt més. Esperem que aquesta informació sigui una font d’inspiració per al teu projecte de renaturalització i et guiï cap a un pati més verd i vibrant.

FAQ

Preguntes Freqüents i la resposta

El termini d’entrega és de 4 setmanes aproximadament, depenent del tipus de producte. Això és degut a que som fabricants, i construïm sota comanda. No tenim material en stock.

Entre 1 i 1,5 mesos aproximadament

Els nostres productes compleixen la Normativa europea EN-1176 a la secció documents d’interes, hi ha un document que explica la diferencia entre homologar i certificar

Un cop us haguem entregat el material, us enviarem la factura perquè feu el pagament via transferència (no demanem bestreta ni que pagueu abans de rebre el material)

Malauradament no podem fer descomptes, ja que treballem amb els preus molt ajustats. D’altra banda, donem moltes facilitats de pagament.