OMBREJADOR AMB 4 TRONCS D'ACÀCIA

Estructura senzilla amb malla ombrejadora de 3 x 4 metres.

Fitxa tècnica

Mides
4 x 3 metres Alçada 2,3m
Edat
0-99
Transport
Aquest producte no està inclòs dins de la nostra oferta especial de transport
99
1.645,39 €

Els productes poden tenir especificacions i despeses d'enviament especials.

Anoteu les referències i feu la vostra sol·licitud via correu electrònic a milanta@milanta.net i us en farem un pressupost a mida. Gràcies!

Sol·lució assequible per a crear espais d'ombra.

El muntatge no està inclòs en el preu.

Les sabates de formigó cal fer-les una setmana abans a càrrec de l'escola, si hi ha mares i pares voluntaris es pot fer com a activitat. Si necessiteu que les fem nosaltres haureu de demanar pressupost a part.Troncs amb cantons fresats, tallats de diferents mides per a l’articulació de l’espai, per a propostes de joc a l'exterior, etc.

Aquest material didàctic té unes característiques, com la textura i els acabats arrodonits, interessants pel desenvolupament dels infants, però que requereix més atenció a l'hora de manipular-lo, així com una responsabilitat major per evitar-ne els mals usos, ja que no és una joguina amb funcionalitats definides.

Podem fer a MIDA.

"Mai hi ha dos troncs idèntics, la fusta és un material que s'altera amb el temps,  les seves formes són irregulars i els muntatges mai queden igual que a les fotos. Les esquerdes a la fusta formen part de la natura viva del material, si són de menys de 8mm no us heu de preocupar. Aplicar anualment un nutrient com l'oli de llinosa ajuda a mantenir la fusta en bones condicions durant molts anys. Truqueu-nos si teniu algun dubte o necessiteu ajuda pel manteniment"

99

Fitxa tècnica

Mides
4 x 3 metres Alçada 2,3m
Edat
0-99
Transport
Aquest producte no està inclòs dins de la nostra oferta especial de transport

Referències específiques

Creiem que també et pot interessar

16 altres productes a la mateixa categoria: