Petit conjunt de troncs

Tres troncs amb cantons fresats.

Fitxa tècnica

Mides
14, 20 i 30 cm (alçada) x 12-18 cm de Ø
Unitats
3 unitats
216
53,24 €

Els productes poden tenir especificacions i despeses d'enviament especials.

Anoteu les referències i feu la vostra sol·licitud via correu electrònic a milanta@milanta.net i us en farem un pressupost a mida. Gràcies!

Petit conjunt de troncs d'acàcia, tallats de diferents mides per a l’articulació de l’espai, amb els caps arrodonits per a múltiples propostes de joc a l'exterior, per a l'articulació de l'espai i el joc lliure.

Aquest material didàctic té unes característiques, com la textura i els acabats arrodonits, interessants pel desenvolupament dels infants, però que requereix més atenció a l'hora de manipular-lo, així com una responsabilitat major per evitar-ne els mals usos, ja que no és una joguina amb funcionalitats definides.

Podem fer a MIDA.

"Mai hi ha dos troncs idèntics, la fusta és un material que s'altera amb el temps,  les seves formes són irregulars i els muntatges mai queden igual que a les fotos. Les esquerdes a la fusta formen part de la natura viva del material, si són de menys de 8mm no us heu de preocupar. Aplicar anualment un nutrient com l'oli de llinosa ajuda a mantenir la fusta en bones condicions durant molts anys. Truqueu-nos si teniu algun dubte o necessiteu ajuda pel manteniment"

216

Fitxa tècnica

Mides
14, 20 i 30 cm (alçada) x 12-18 cm de Ø
Unitats
3 unitats

Referències específiques

Creiem que també et pot interessar

16 altres productes a la mateixa categoria: