Logo Milanta

Sóm un equip que creiem en les capacitats de l’infant per desenvolupar-se i pensem que com a adults només ens cal estar atents a les seves inquietuds per tal que s’esdevingui la màgia del creixement. Les nostres propostes no volen conduir, sinó acompanyar, no volen limitar, sinó obrir possibilitats. Son propostes concebudes per afavorir el seu impuls natural cap a la descoberta i per promoure l’autonomia en el joc.

…i els nostres amics

A Milanta l’envolta gent brillant que ens assessora, ens inspira, ens corregeix, ens anima…

Les sàvies de Milanta ( la Laia Artigal, l’Anna Nieto, la Glòria Vives, la Gisel·la Felipe, la Sílvia Bosch, la Rosa Vidiella i la Beatriz Hernández ) van ajudar molt a marcar la línia pedagògica i sempre ens inspiren amb els seus comentaris.

A més, treballem colze a colze amb les mestres de moltes de les escoles que visitem. Elles ens orienten, ens corregeixen, ens donen idees i ens animen a tirar-les endavant… Sense elles Milanta no tindria sentit i estaria mancada de la necessària visió de la quotidianitat de l’infant i del centre educatiu.

Una de les línies en les quals estem treballant amb força és en la concepció i articulació dels espais exteriors, entenent que hem de fer dels patis no només un lloc d’esbarjo sinó un espai que possibiliti també la descoberta i les trobades educatives.

Per això hem format un equip que incorpora alguns membres externs i que es dedica únicament i exclusivament a l’estudi, el disseny i la realització de projectes de pati per a totes les escoles que ens ho demanen.

Ens agrada molt rebre les indicacions, observacions i crítiques de dos grans savis en la matèria, la Carme Cols i en Pitu Fernández, mestres i fundadors del projecte El Safareig. Sense ells, Milanta estaria mancada de la dosi necessària de natura.

Webs amigues:

Milanta disposa d’un equip que capta a la perfecció l’essència del projecte i els seus motius:

Joan Alborch,fundador i buscador d’inspiradores i col·laboradores de Milanta

Jordi Benito, fuster waldorf.

Roger Guillem, escultor, secció troncs.

Ramon Lozano, Said El Haiani i Limbert Soto Nina muntadors i constructors.

Joan F. Oromí, enginyer i escultor.

Muntsa Garcés, disseny de producte i construcció.

Laura Ronald i Mercé Baiges, fusteres.

Marina Feliu, administració i suport a la gestió de projectes.

Jordán Pérez,Consultor TIC

Nona Porxas, aparelladora, encarregada de logística i articles.

Marc Quintana, Tànit Pons, Carolina Henke i Esther Montoy, són els arquitectes que estudien, per a cada centre el tipus de proposta que millor s’adapta a la seva realitat.

Albert Bucar, mestre i fuster amb 40 anys d’experiència.

Joan Albert, company de viatge.

Engegar Milanta fou possible gràcies a:

David Lain, un artista titellaire dels més veterans i personals del nostre país, gran amic i col·laborador que ens acull, ens ajuda i ens fa companyia –www.estenedor.com-; del Guillem Alborch, dissenyador, realitzador de projectes audiovisuals, animador 3D, programador, desenvolupador web, desenvolupador d’aplicacions mòbils –www.alborch.com-; i del Pere, de Fons Gràfic, l’estudi de disseny des d’on ens porten tota la nostra imatge i ens ajuden de manera pacient sempre que hem d’editar un nou catàleg. La Mar Cots és experta en coach digital, social media i xarxes socials; és responsable de projectes i formació de Ciberteka –www.ciberteka.net-. L’Anna Ortiz és redactora i editora de continguts, especialitzada en maternitat, criança i petita infància. Fou responsable de generar textos, comunicacions i complicitats amb Milanta.

La Claudia i el David, són els perfectes habitants de Milanta, i els principals inspiradors de tot plegat: “seixanta, setanta, vuitanta, noranta i… Milanta!”…

 

 
Logo Agència residus

“Amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya- ARC”,

MILANTA-CRAFT, S.L.U ha rebut l’ajut concedit per part de l’ARC, per a dur a terme el projecte

D’APLICACIÓ DE L’ECO REDISSENY PEL DESENVOLUPAMENT PILOT DE
3 MODELS DE CABINES SANITÀRIES ECOLÒGIQUES FETES AMB MATERIALS LOCALS I SOSTENIBLES SANITARIS ECOLÒGICS – WseC

dins de la línia d’Ajuts per a projectes de foment de l’economia circular. TES/3340/2020

Veure WseC a youtube