Estrenem nova imatge corporativa!

12 anys apropant la natura als centres educatius

Estrenem curs amb nova identitat corporativa!

Sabeu quan i per què va néixer Milanta? Ens fa molta il·lusió fer una mirada enrere… per fer un pas més endavant al vostre costat! 

Vam néixer fa prop de 12 anys i ho vam fer amb la ferma convicció que la naturalesa és la millor manera d’acompanyar la infància, la joventut, l’educació i la vida! 

Per això, vam decidir dissenyar i fabricar, a la nostra fusteria i amb proveïdors sempre locals, diferents materials de fusta pels més petits. Des de la panera dels tresors fins a l’armari dels somnis! Amb pocs mesos vam crear, i introduir a centenars d’escoles, un univers de mil textures, pesos, temperatures i olors per fomentar la descoberta del món! 

Materials creatius de fusta per a l'educació

Així doncs, vam ser pioners a portar la natura dins les aules però… I si la portàvem també als patis? I si creàvem petits oasis als centres educatius? I si Renaturalitzàvem els patis escolars? 

Aquella il·lusió va créixer, com el nostre equip, que ara el formaven pedagogs, naturalistes, arquitectes, tècnics, psicomotricistes i fusters que, amb el temps, ens hem focalitzat i especialitzat a transformar patis d’escoles bressol, infantil, primària i secundària. 

Pati del Col·legi La Salle Palamós. Juguem a la natura

Som aquell equip (o com diem i ens sentim, família), tan proper com sempre, tan professional com sempre, tan apassionat com sempre, ara, amb la mirada a l’exterior de les aules. 

Per això hem cregut necessari adequar la nostra imatge corporativa. Recull tot el que ha sigut Milanta i, sobretot, projecta allò que som i serem: Experts en transformar patis escolars convencionals en patis vius! 

Quina il·lusió créixer al vostre costat! Gràcies per tot aquests anys de confiança! 

Desitgem que grans i petits tingueu un molt bon inici de curs!!