Search
Close this search box.

Escola de Llavorsí

Mil racons d’oportunitat

El poble de Llavorsí es troba en una zona rural amb un entorn natural privilegiat, però dins el recinte escolar de l'escola del poble els infants només tenien a l'abast un espai molt urbanitzat i amb molt poca natura.
La comunitat educativa ho veia clar i estava molt motivada i quan arribem nosaltres ja havia fet molt treball previ i ens expliquen quins espais necessiten i amb quines qualitats. Les seves idees de com ha de ser el pati coincideixen plenament amb la nostra filosofia i ràpidament ens posem d'acord. L'ajuntament també està alineat amb la idea de renaturalitzar el pati i donen tot el suport per tirar endavant la proposta.
La transformació del pati demana treure més de la meitat de paviment de formigó i generar un nou espai natural amb terra, arbres, arbustos, flors, aigua, troncs, pedres, àgores, tarimes, cabanes, joc simbòlic, etc… Convertint el que abans era una extensió erma en un jardí amb mil racons d'oportunitats per a l'experiència i el creixement.

Ubicació

Llavorsí

Any projecte

2021

any execució

2023

promotor

Ajuntament de Llavorsí

altres PATIS