Search
Close this search box.

Qui som?

Milanta és una mirada vers la infància. És una manera d’entendre les criatures i el seu desenvolupament. És un retorn cap a la natura, cap a les seves formes i la seva riquesa sensorial.

Som un equip d’arquitectes, naturalistes, psicomotricistes, pedagogs, tècnics, fusters i jardiners, que ens dediquem, apassionem i emocionem amb la disseny, transformació i renaturalització de patis escolars, des de l’any 2016.

En aquest temps hem donat vida i obert pas a la naturalesa a més de 160 patis d’arreu de Catalunya i Balears. Creiem en les capacitats de l’infant per desenvolupar-se i pensem que, com a adults, només ens cal estar atents a les seves inquietuds per tal que s’esdevingui la màgia del creixement. Així doncs, a Milanta ens (re)mou fer dels patis, espais vius que…:

– Convidin els infants a fer-hi exploracions, trobades i descobertes de manera segura i agradable, seguint el seu afany nat d’investigació.

– Proporcionin noves maneres de relacionar-se, de jugar i de cooperar.

– Permetin connectar amb la natura i comprendre’n els cicles vitals.

– Esdevinguin petits oasis potenciadors de la biodiversitat.

Tots aquests anys d’experiència en transformació de patis escolars de l’equip, la fabricació propia de tots els productes que oferim i la qualitat de la fusta que emprem, sempre de boscos sostenibles, ens permet oferir un servei integral en el procés de transformació.

Per acabar, l’elaboració dels nostres productes parteix sempre del criteri de proximitat, vetllant per una producció local i artesana, que doni oportunitats al nostre territori, que garanteixi un preu just per a tothom i que sigui respectuosa amb el medi ambient.

L'equip

Joan Alborch
Director i Fundador

Marina Feliu
Cap d’Administració

Nona Porxas
Aparelladora, cap de producció d’obra

Caroline Henke
Arquitecta, Educadora Infantil i Coordinadora de projectes

Tànit Pons
Arquitecta

Marc Quintana
Arquitecte

Limbert Soto Nina
Fuster

Mercè Baiges
Fustera

Jordi Benito
Fuster Waldorf

Ramon Lozano
Muntador i constructor

Said El Haiani
Muntador i constructor

Joan F. Oromí
Enginyer i escultor

Jordán Pérez
Consultor TIC Knowmada

Natàlia Martí
Comunicació

Engegar Milanta fou possible gràcies a...

David Lain, un artista titellaire dels més veterans i personals del nostre país, gran amic i col·laborador que ens acull, ens ajuda i ens fa companyia –www.estenedor.com-; del Guillem Alborch, dissenyador, realitzador de projectes audiovisuals, animador 3D, programador, desenvolupador web, desenvolupador d’aplicacions mòbils; i del Pere, de Fons Gràfic, l’estudi de disseny des d’on ens porten tota la nostra imatge i ens ajuden de manera pacient sempre que hem d’editar un nou catàleg. La Mar Cots és experta en coach digitalsocial media i xarxes socials; és responsable de projectes i formació de Ciberteka –www.ciberteka.net-. L’Anna Ortiz és redactora i editora de continguts, especialitzada en maternitat, criança i petita infància. Fou responsable de generar textos, comunicacions i complicitats amb Milanta.

La Claudia i el David, són els perfectes habitants de Milanta, i els principals inspiradors de tot plegat: “seixanta, setanta, vuitanta, noranta i… Milanta!”…

Webs amigues