Search
Close this search box.

Umbracles Milanta

Com fer ombres als patis escolars

Catàleg umbracles Milanta

La guia completa per fer ombra als patis escolars

Portada pdf umbracles Milanta

Des de Milanta podem ajudar-vos a reduir la temperatura del vostre pati plantant arbrat i vegetació i amb umbracles estandars i fets a mida 

Perquè necessitem ombres als patis de les escoles?

Amb el canvi climàtic, les èpoques amb altes temperatures cada vegada són més llargues i molts centres educatius pateixen aquesta realitat dins i fora de les aules.

La calor sostinguda afecta el benestar i la salut dels infants i, per això, és important trobar maneres de protegir-los.

Generar nous espais d’ombra, als patis i als voltants dels centres, és una excel·lent solució per crear petits refugis climàtics on jugar, esbargir-se i experimentar de forma segura a l’aire lliure.

Els espais verds i els sòls naturals absorbeixen la calor i els arbres grans i els umbracles generen ombres airejades. I, d’aquesta manera és com un pati renaturalitzat aconsegueix tenir fins a 15º menys que un pati de formigó.

Com podem fer ombres als patis?

Els nostres umbracles preferits són els arbres, però mentre els plantem i esperem que creixin, tenim moltes altres solucions que poden reduir moltíssim la temperatura.

Umbracles per esoles fets a mida i estandards

A més, els adaptem i fem a mida perquè s’ajustin a les necessitats i particularitats de cada centre.

Si voleu crear aquests patis naturals i refugis climàtics a la vostra escola, podeu descarregar el nostre catàleg d’umbracles i/o posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

DESCARREGUEU EL NOSTRE CATÀLEG D’UMBRACLES