Search
Close this search box.

Tarima Poeta Foix

A l'Escola Poeta Foix tenien clar que volien treure el cautxú que entapissava tot el terra i convertir el pati interior en un espai versàtil, més amable i més natural.

Aquest abans i després és d'aquells que ens reconfirmen que un pati transformat i renaturalitzat dona vida i oportunitats més enllà de les hores d'esbarjo. Com es pot veure a les imatges, també ho fa durant totes les hores que la canalla i la comunitat educativa passa dins l'escola. Que són moltes!

Es converteix en un espai agradable que convida a estar-s'hi, a quedar-s'hi i a fer-hi classes, xerrades, presentacions, actuacions... El que sigui!

Com va dir l'estimada Carme Cols: "Els espais determinen allò que podem viure; transformant-los podem crear noves realitats".

Tractant-se d'un pati interior sense possibilitat de poder picar i treure el formigó de terra, hem optat per substituir el cautxú per un terra de fusta de pi. I a sobre d'aquest entarimat hi hem col·locat arbrat, grades, tarima, cabana i travesses de pi que tant serveixen de joc d'equilibri com de bancs per seure-hi.

Quina alegria veure com l'escola ja aprofita i gaudeix aquest nou espai!

Ubicació

Barcelona

Any projecte

Maig 2024

any execució

Maig 2024

promotor

Escola Poeta Foix

altres EXECUCIONS