Search
Close this search box.

El Papiol

Talussos jugables

talús El Papiol Talús El Papiol
L'Ajuntament d'El Papiol necessitava fer el manteniment i la conservació de dos talussos en cert estat de deteriorament: Un al Parc 1 d'octubre i l'altre a l'accés de l'escola Pau Vila.

A vegades hi ha racons, com aquests, que queden una mica en l'oblit. Racons de pas que, pel que sigui, sembla que només poden ser d'aquella manera, sovint, sense cap "gràcia". I el mateix desús accelera el seu deteriorament.

Però canviant la mirada podem arribar a treure suc de qualsevol centímetre de qualsevol espai. I no sabeu com ens agrada fer aquesta mena de transformacions!

Així doncs, des de Milanta hem convertit el "problema" en una oportunitat, convertint dos espais sense ús en zones jugables, agradables i, d'aquí a un temps, plenes de verd!

Tant la vegetació com la col·locació estratègica de travesses i troncs consoliden la terra i materials que formen i compacten el talús. D'aquesta manera solucionem el deteriorament i enriquim l'espai! En els dos talussos hi hem col·locat rampes, camins de troncs d'acàcia i amb cordes per "escalar" i jardineres amb travesses de pi per afavorir l'aparició de vegetació espontània. Quina il·lusió ens fa veure que la canalla ja gaudeix del canvi!
ARBRES PLANTATS
0
Renaturalitzats
0 m2

Ubicació

El Papiol

Any projecte

Maig 2024

any execució

Maig 2024

promotor

Ajuntament de El Papiol, Escola Pau Vila i AFA Pau Vila

altres EXECUCIONS