Search
Close this search box.

BLOG MILANTA

Consells per la Transformació de Patis Escolars

Documental Néixer per Néixer
BLOG MILANTA

Documental Néixer per Néixer

Avui us volem parlar i apropar el documental Néixer per Néixer; un film preciós i molt interessant de Pablo García Pérez de Lara, que des de Milanta vam ajudar a finançar i que ja podeu veure a la plataforma 3CAT.

Llegir més »
Els beneficis d' embrutar-se mentre juguem amb la natura
BLOG MILANTA

Beneficis de deixar que els infants s’embrutin jugant al pati natural

I què passa si -s`embruten- mentre juguen amb la natura?
Permetre que la canalla es taqui i -s`embruti- mentre juga a la natura és fonamental pel seu creixement físic, emocional i cognitiu al pati. Aquesta és només una de les moltes formes en què la transformació de patis pot afavorir el desenvolupament saludable dels infants.

Llegir més »
Com reduir el consum d'aigua
BLOG MILANTA

Com reduir el consum d’aigua a l’escola i reaprofitar-la per cuidar la vegetació del pati natural?

En aquest article hi trobareu propostes, tècniques i mesures sostenibles per reduir el consum d’aigua a l’escola i reaprofitar aquest recurs per cuidar la vegetació del vostre pati natural. A Milanta sempre intentem fer una lectura positiva i pedagògica dels contextos adversos com, per exemple, la sequera d’aigua. És per

Llegir més »
BLOG MILANTA

Com fer ombres i reduir la temperatura als patis escolars?

Amb el canvi climàtic, les èpoques amb altes temperatures cada vegada són més llargues i molts centres educatius pateixen aquesta realitat dins i fora de les aules.

La calor sostinguda afecta notablement el benestar i la salut dels infants, així com el seu rendiment escolar. Per això, és urgent posar en marxa mesures per protegir-los.

Transformar i renaturalitzar el pati de l’escola és una excel·lent solució per crear petits refugis climàtics on jugar, esbargir-se i experimentar de forma segura a l’aire lliure.

Llegir més »

Subscriu-te al nostre butlletí

Rep els nostres consells i novetats directament al teu correu electrònic

Catàleg umbracles Milanta

La guia completa per fer ombra als patis escolars

Portada pdf umbracles Milanta