Search
Close this search box.

Col·legi La Salle Palamós

Juguem a la natura

Des del Col·legi La Salle Palamós tenien moltes ganes de fer que el pati d'infantil i el de primària esdevinguéssin un espai de joc lliure de qualitat i ric en oportunitats.

A primària, una gran extensió de sauló que semblava un desert, s'ha transformat en un pati ple de vida. Plantació d’arbres i plantes de petit port donen color i natura a aquest nou espai.

La gran aportació de terres ens ha permès dotar de topografia a un espai que era totalment pla. Una grada amb escenari, una cabana, estructures d’equilibri, un túnel, diferents passos entre la vegetació, una àgora de trobada són part dels diferents racons que s'han creat. Un sorral amb joc simbòlic ofereix als infants la possibilitat de manipular i experimentar amb un element natural.

A la zona d'infantil per tal de renaturalitzar-lo s'ha tret la tanca que separava la zona amb terra de la resta del pati per a que fos sempre accessible, s'han fet forats al formigó per a plantar nous arbres i vegetació, i s'han instal·lat travesses i troncs per a generar nous espais d'equilibri i trobada. També s'ha ampliat el sorral.

Ubicació

Palamós

Any projecte

2022

any execució

2023

promotor

Col·legi La Salle Palamós

altres PATIS