Search
Close this search box.

Escola Martí Poch

Estimat pati

Projecte de Disseny i Transformació de Pati

L’any 2019 l'equip de l'escola , just abans de la pandèmia va iniciar el procés de renaturalització del seu pati preguntant tant als alumnes, claustre com a les famílies les seves idees i propostes. Una vegada acordat en assemblea tots els punts, cada classe va presentar els projectes més viables. Totes les inquietuds es van recollir en un projecte.
El projecte el van presentar als Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i van aconseguir guanyar una quantitat de diners que els permetria executar una segona fase del projecte.

La plantació dels arbres va ser el primer punt de partida per donar valor i vida al seu nou pati, una aposta clara per la renaturalització d’un pati dur de formigó. Un gran sorral on poder experimentar amb elements naturals, una plaça on realitzar activitats grupals i un espai on exercitar el moviment i desenvolupar el sistema vestibular estructuren el nou pati creant varietat d’espais, racons i circulacions que permeten activitats diverses segons les necessitats dels infants i de la comunitat educativa.

Ubicació

L’Espluga de Francolí

Any projecte

2021

any execució

2022

promotor

AMPA i Escola Martí Poch i Ajuntament de l’Espluga de Francolí

altres PATIS